Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Nyss hemkomna från en fantastisk Leadership Kick off och inspirerade av den härliga energin som mötte oss i Tallinn ser vi nu fram emot ett spännande år med många roliga nyheter! Det ligger redan i luften att 2016 kommer bli ett fantastiskt år för både Sverige och Norge – självklart med Convention i Stockholm som årets höjdpunkt!

Idag är det äntligen dags att lansera vår nya NeoLife blogg i Norra Europa. Med bloggen vill vi bjuda in dig i NeoLife-familjens vardagsrum; vi hoppas att det här ska bli en plats där du kan få motivation och inspiration från andra familjemedlemmar. Under de kommande månaderna får du lära känna våra duktiga NeoLife-Atleter när de berättar om sina tankar kring träning och välmående, och ger dig en inblick i hur vardagslivet kan se ut för en elitidrottare. Du kommer även träffa några av våra mest framgångsrika återförsäljare här och få en inblick i deras vardag; de berättar om hur de arbetar och hur de njuter av ett liv med NeoLife. Vi kommer även presentera personalen på våra lokala kontor. Hur håller tjejerna på det finska kontoret sig i form? Vilken är den populäraste lunchen på kontoret i Estland? Och vad diskuteras i korridorerna på det svenska kontoret? Följ bloggen för att få reda på mer!

jumbo1
Idag vill vi uppmana dig att lysa upp någons liv. Nu i den mörkaste vintern kan även en liten vänlig gest göra stor skillnad i en medmänniskas liv. Varför inte bjuda in en ensam granne på en kopp NeoLifeTea? Eller be en vän att följa med dig på en promenad; den friska luften och motionen kommer göra er båda gott, och din vän gläds åt att du ville ha hans/hennes sällskap.

Har du andra idéer som kan lysa upp vardagen för människor omkring dig? Berätta för oss om dina idéer!

Lys upp världen med NeoLife!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>