Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Idag är det en stor glädje för oss att kunna presentera ett inlägg skrivet av vår egen Catharina Martin. Catharina_feb

Nu är dagarna ljusare och här i Göteborg kan man nästan, med lite positivt tänkande, känna att våren är på väg. Senast i helgen insåg jag att detta med att “Sommarkroppen formas under vintern” är väldigt sant och att det är NU och inte sedan som jag måste ta tag i min träning, och faktiskt inte bara snacka utan agera…! Kan det vara så att någon av er känner likadant?

Vissa dagar brukar jag lugna mig själv och tänka att jag faktiskt rör mig en hel del redan genom många promenader mm, men andra dagar vågar jag var uppriktigt mot mig själv och faktiskt inse att det inte räcker! Därför har jag lovat mig själv, och nu gör jag det dessutom officiellt … (hjälp!), att sätta i gång på allvar från och med vecka 8. Då blir det olika typer av klasser på gymmet intill kontoret och mina många promenader ska fasas över till jogging istället har jag tänkt.

Jag har lagt upp ett mål och också skapat handlingsplaner för varje vecka. Nu ska det hända! Häng på mig och mitt nya “träningsliv” om du känner likadant. Här i bloggen kan vi utbyta tankar och idéer om våra framsteg och utmaningar på vägen.

Önskar er en fantastik februari med alla saker som händer just nu; sponsringsutmaning, härligt produkterbjudande mm! Nu kör vi!

Varma hälsningar

Catharina

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>