Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Ett team föds inte, det byggs, och det behöver underhåll för att fungera på ett bra sätt. Idag har vi samlat några tips som kan hjälpa dig att bygga ett effektivt team där alla känner att deras jobb är betydelsefullt och bidrar till hela teamets prestation.

Börja från början. När du registrerar nya personer, försäkra dig om att de får ett varmt välkomnande. Ägna så mycket tid som möjligt åt varje ny person så att de får en bra start och känner sig delaktiga i teamet från första början.

Låt alla få höra om dina planer. Låt alla vara involverade i planeringsprocessen och se till att alla förstår och samtycker till era gemensamma mål.

Ge teamet ansvar för era resultat. Se till att alla förstår att det är resultatet av hela teamets arbete som räknas. Basera ditt belöningssystem på teamets förmåga att nå sina mål. Ge individuella utmärkelser baserat på bidrag till teamprestationen.

Kommunicera öppet. Uppmuntra ärlig och öppen kommunikation mellan team-medlemmarna. Välkomna idéer och förslag på metoder som kan hjälpa er att uppnå teamets mål på ett bättre sätt.

Upprätthåll hög moral. Teamet fungerar bäst när individuella bidrag uppmärksammas. Detta, i sin tur, leder till en starkare laganda bland de individuella medlemmarna. Att få varje individ att förstå att de är del av ett team stärker lagandan på ett fantastiskt sätt!

Varför inte samla ditt team för en teambuilding-aktivitet? Ha roligt tillsammans och bli starkare som team! Ta ett roligt foto på ert team och dela med oss på Instagram under hashtagen #MyNeoLifeTeam.

Och kom ihåg…. Led alltid genom exempel!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>