Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Tiden går verkligen fort när man har roligt! Den här veckan har flugit förbi och det är redan fredag. Hur har du hanterat din tid den här veckan? Lyckades du med att ägna tid åt de tankar, samtal, och handlingar som ger resultat?

Varför inte ägna en stund denna fredagseftermiddag åt att utvärdera din vecka? Ge dig själv beröm för de saker som du har lyckats bra med, och lär dig av de saker som du kunde gjort bättre. Ha dessa lärdomar i åtanke när du skapar din tidsplan för nästa vecka.

Vi stänger kontoret för helgen, men kom ihåg att din verksamhet alltid är aktiv och att helgen är en bra tid för att träffa nya människor och presentera dem för NeoLife. Fortsätt att fokusera din tid på tankar, samtal, och handlingar som leder till de resultat du vill uppnå. Men, kom ihåg att även avsätta tid för återhämtning. Ta dig tid att ladda batterierna under helgen så att du är redo för en produktiv nästa vecka!

Ha en fantastisk, avslappnande, och produktiv helg!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>