Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

shutterstock_84147043_lowIdag är en speciell dag. I år bjuder februari oss på en bonusdag; låt oss utnyttja den på bästa sätt!

Skottdagen är en ovanlig företeelse som bara inträffar en gång vart fjärde år. En perfekt dag för att göra något som du normalt inte gör. Kliv ur din bekvämlighetszon, bryt dina vanor, och uppnå något speciellt denna speciella dag!

Det viktiga är inte vad du gör, poängen är att du lämnar din bekvämlighetszon och gör något som du aldrig trodde att du skulle göra. Att bevisa för dig själv att du klarar av att göra något som du inte förväntade dig är ett jättebra sätt att bygga upp ditt självförtroende. När du väl har tagit det första steget ur din bekvämlighetszon blir det lättare och lättare att göra de saker som du tidigare har undvikit.
Använd den här ovanliga dagen till att göra något ovanligt. Ta första steget och inled en resa med brutna vanor och modiga beslut som kommer ta dig till spännande nya äventyr och oväntad framgång!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>