Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Ja, då har den första veckan med mitt nya träningsliv passerat!

Veckan började inte på ett optimalt sett då det blev inhopp i stallet med ridning och stallsysslor kvällstid istället för träning, men jag försökte ta igen det senare i veckan och jag hann till slut ändå med tre träningstillfällen.

Det blev en härlig blandning av löpning, yoga och Hot flex. Kände mig väldigt nöjd efteråt och den här veckan har jag faktiskt fyra tillfällen inplanerade! Lite kul också att känna att konditionen faktiskt inte var helt körd i botten. Men, nu kan den bara bli bättre. Här i Göteborg har vi haft vårväder i helgen med strålande sol och det gör ju också allt så mycket lättare!

Hur har det gått för dig? Har du också tagit steg i rätt riktning mot dina personliga “må bra mål”? Skriv gärna en kommentar och dela med dig!

Önskar er en fantastisk vecka!Banana pancake

PS. Jag avslutade helgen med lite nyttiga bananpannkakor. Superenkla och så goda! Mixa 4 ägg med två bananer och tillsätt en skopa NeoLifeShake vanilj. Grädda på låg värme. Servera med färsk frukt. Supergott och nyttigt!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>