Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Imorgon är det internationella kvinnodagen och för att fira och uppmuntra alla starka NeoLife-kvinnor har vi bett 1 Ruby Director Liina Sourander att berätta sin historia. Vi hoppas att hennes starka berättelse ska inspirera dig att gå din egen väg i livet.

Liina SouranderJag har många gånger undrat hur annorlunda mitt liv hade sett ut om jag inte hade tagit möjligheten att börja bygga upp mitt eget NeoLife team för nästan 11 år sedan. Jag har även påmint mig själv om varför jag sa ”ja” trots att min livssituation på den tiden sa ”nej”. Jag var ensamstående mamma till en 6-årig pojke och hade inte utrymme för någonting extra i mitt liv. Å andra sidan blev det aldrig något över från min förskollärarlön heller, och det avgjorde mitt beslut. Jag började och satte som mål att jag skulle tjäna 300 euro extra varje månad.

Till en början var jag osäker och kände att jag inte hade tillräcklig trovärdighet i andras ögon. Men jag lyckades vända tveksamheter och en svår livssituation till styrkor. Jag insåg att det finns många ensamstående mammor med små inkomster, som befinner sig i samma situation som jag gjorde. Vem är bättre för en kvinna att identifiera sig med än en annan kvinna?

Jag har märkt att kvinnor ibland tror sig vara mindre värda än män. Med mitt eget exempel vill jag uppmuntra alla kvinnor att tro på sig själva. När du tror på dig själv och det du gör kan du uppnå vad som helst. Jag brukade arbeta heltid som förskollärare, men pengarna räckte bara precis till nästa löning. Lyckligtvis hade jag modet att börja söka efter en förändring.

Om jag i den situationen lyckades med att inte bara tjäna 300 euro i månaden, utan dubbla min lön, kan alla kvinnor lyckas med samma sak. Genom min egen erfarenhet kan jag hjälpa andra kvinnor att förändra saker i sina liv som de inte är nöjda med. Jag hoppas kunna sprida min Gå din egen väg attityd och viljan att kontrollera mitt eget liv istället för att låta andra göra det. Det är värt att lyssna på dina instinkter och överraska dig själv ibland genom att göra något som andra kanske anser för vågat, men som är rätt beslut i ditt liv. Nöj dig inte med mindre.

Idag fyller jag själv min kalender och jobbar inte längre på förskolan. Jag driver en framgångsrik NeoLife-verksamhet tillsammans med min man och jag är stolt över att jag har kunnat föra in en positiv förändring i så många människors liv.

Med anledning av kvinnodagen den här veckan vill jag uppmuntra framförallt kvinnor, att ta kontroll över sitt liv och att själva fatta de viktigaste besluten i sitt liv. Om du tvekar hjälper jag dig gärna.

Liina

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>