Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Idag är det internationella kvinnodagen och vi vill passa på att uppmärksamma alla fantastiska kvinnor i världen! Många kvinnor, i avlägsna länder, och i vårt närområde, kämpar för att klara sig genom dagen. För en del är det en kamp för grundläggande behov; mat på bordet, medicinsk hjälp, eller utbildning. Andra kämpar för att behandlas som jämlikar och få samma respekt och erkännande som männen omkring dem.

Vi är glada att se att det finns så många starka kvinnor i världen idag. Vi vet att NeoLife’s karriärmöjlighet har gett många kvinnor chansen att ta kontroll över sitt liv. NeoLife har gett dem den extra inkomst de behövde för att uppfylla sina drömmar, eller flexibiliteten de behövde för att kunna stanna hemma med sina barn. NeoLife har gett kvinnor möjlighet att resa i världen, att kliva upp på scenen och göra sin röst hörd inför tusentals personer. Vi är enormt stolta över alla starka och duktiga NeoLife-kvinnor!

Vi vill uppmuntra er att ägna en extra tanke åt världens kvinnor idag. Kanske finns det något du kan göra för att förbättra situationen för kvinnor idag? Oavsett om du gör något för att hjälpa fattiga kvinnor i ett avlägset land eller om du hjälper din granne så är dina handlingar viktiga!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>