Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Nu har snart tre veckor gått på mitt nya, träningsfyllda liv. 🙂

Förra veckan blev det hela fem pass på gymmet. Allt från yoga och Core till Body balance och Heat. Det är jättehärligt att känna sig aktiv, och aktivitet ger energi på många sätt för mig.  Men, som alla glada nybörjare så tog jag kanske i lite för mycket och tog ut mig lite väl mycket, känner jag nu.  Den här veckan blir det ett lite lugnare tempo innan jag ger mig ut på vår härliga Karriärkonferens turné. Träningskläderna hänger med på resan och jag hoppas kunna ge er glimtar av min träning “on the road” också. Kanske kan jag lura med mig George till gymmet? Vad tror ni?

Hur har det gått för dig? Kommentera jättegärna!

Gårdagen avslutades med en supernyttig och god smoothieliknande nyttodrink baserad på frukt och grönt, med fokus på grönt!

 

Denna gröna skönhet gör du lätt genom att mixa:

1 näve spenat

I avokado

Broccoli efter behag

Grönkål efter behag

1-2 mogna hackade päron

1- 1 1/2 dl Aloe Vera juice

Späd med ytterligare vatten vid behov

Avokado och päron rundar av smaken och du kommer riktigt känna hur välgörande denna grönsaksdrink är!

 

Catharina

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>