Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

shutterstock_347847755Hur mår du idag?

Vi tror att en stor del av hur du mår sitter i ditt huvud. Om du väljer att ha en positiv syn på livet, om du bestämmer dig för att må toppen, är sannolikheten större att du gör rätt val och förbättrar ditt välmående.

Ta dig tid att fundera över vad som gör dig glad och vad som får dig att må bra. Vad gör dig irriterad eller får dig på dåligt humör? Gör en inventering av alla saker och personer i ditt liv. Ta bort så mycket som möjligt av sådant som gör dig upprörd eller suger energi från dig. Behåll, eller tillför sådant som ger dig energi och gör dig glad.

Öka ditt välmående genom att göra rätt val. Var inte rädd för att säga nej till saker som inte bidrar till ditt välmående. Kanske mår du bättre om du undviker kött och äter mer fisk? Kanske behöver du tacka nej till några sociala tillställningar för att istället tillbringa kvalitetstid med din familj? Eller behöver du kanske säga nej till familjen för att få tid att gå på yoga?

Ingen annan kan tala om för dig vilka val som är rätt för just dig. Lyssna på vad din kropp och ditt sinne säger är bra för dig. När du mår bra kommer du kunna vara ditt bästa jag och även sprida positiv energi till andra människor. Ta rätt beslut och välj att må bra!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>