Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Min påsk har varit fylld av nära och kära och mycket hästar och ridning. Och äntligen känner jag mig 100% frisk igen! Nu ska jag plocka upp träningen men försöka tänka lite förståndigare och hålla en bättre balans med en vilodag mellan varje pass för att inte göra om mitt misstag. Det blir bodypump, Hot yoga och veckan rundas av med zumba.

Ny mixer ska införskaffas i veckan och många nya, hälsosamma smoothies ska testas! Hoppas du hittat inspirationen för din träning och som jag skrivit tidigare, dela gärna med dig i kommentarsfältet hur det går för dig med din resa mot ett hälsosammare jag!

Varma vårhälsningar till er alla!shutterstock_77522287

Catharina

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>