Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Ingela_Janlert_41-431500_03-2016Under alla mina fantastiska år med NeoLife har det aldrig varit ett Convention i Sverige! Vilken lycka när vi fick höra nyheten att en av Europas vackraste städer – Stockholm – får stå värd för Northern European Convention 2016.

Jag har förmånen att bo i Stockholms unika skärgård och att jobba i vackra Stockholm stad med den historiska Gamla stan. I Stockholm finns shopping, promenadstråk och kulturliv blandat med natur och mat i världsklass. Mittemellan de fina kvarteren på söder med Mosebacke, Fjällgatan med magisk utsikt och den bästa glassen, och den vackra Strandvägen med sina fina uteserveringar, ligger det kungliga slottet. På vackra Djurgården finns det berömda Wasaskeppet och ABBA-museet, och flera vackra parker. Stockholm har något för alla!

Sverige är en liten marknad i NeoLife och nu får vi äran att stå värd för Convention! Det gör mig inte bara omåttligt glad och stolt utan även nervös och ansvarsfull. Tänk om det bara är massa finska flaggor i hela lokalen… Näe, det går inte för sig. Vi måsta ha många svenska flaggor. Bild4

När jag fick veta att Northern European Convention skulle hållas i Stockholm började jag genast räkna efter hur många som skulle registrera sig och en bråttomkänsla infann sig. Vi måste bli fler. Nu jäklar gäller det! Stina och jag träffades och satte som målbild att vara 100 härliga NeoLife-återförsäljare tillsammans. Vi är så förväntansfulla att det är svårt att sitta still. Antalet presentationer har ökat markant, vi springer på frukostmöten, after works och mässor för fullt. Vi nätverkar för att träffa nya härliga människor som är intresserade av hälsa och business med hjärta och långsiktighet. Vilken skillnad det är att jobba med tydliga mål. Det är som att starta på nytt, och det kan vi göra varje år, månad, vecka och dag! För mig handlar det om att berätta för andra, läsa mina mål varje dag, och att göra det tillsammans!

Jag älskar våra produkter, jag älskar våra ledare, jag älskar mina kollegor och är så otroligt glad för den nya profilen och så tacksam för att NeoLife och mina värderingar är desamma. Jag brinner för att vara tillsammans. Jag går inte igång av pengar, jag går igång av att vara tillsammans! Och den 26 augusti kommer vi alla att ses igen! Vi kommer ha många nya tillskott i vår fina Europeiska NeoLife-familj. På Stockholm Waterfront kommer det vaja flaggor från alla Nordeuropeiska länder, och mitt i detta kommer våra svenska flaggor vaja tydligare än någonsin, och många fler än sist. Det lovar jag!

 

Ingela Janlert

Sapphire Director

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>