Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Det är fredag, och efter en hektisk vecka är det nu dags att avsätta lite tid för att ladda batterierna och förbereda sig för en produktiv och rolig helg! Ägna en stund åt att skaka av dig stress och press som du har känt under veckan, och kliv in i helgen med en positiv attityd.

Batterier kan laddas på många olika sätt. Ett avslappnande och stärkande yogapass kan vara perfekt för en del, medan andra föredrar en trevlig familjemiddag med sina närmsta. Vissa behöver en lugn stund för sig själva; andra får energi när de omges av vänner. Oavsett hur du slappnar av och laddar dina batterier – försäkra dig om att du hittar din stund idag. Unna dig en Fredagsstund för att reflektera över vad du har uppnått den här veckan, och lägga upp en plan för vad du ska åstadkomma under helgen.

shutterstock_286740299Låt din Fredagsstund markera slutet på veckan. Lämna oro och bekymmer bakom dig, och fokusera på allt positivt som ligger framför dig. Din Fredagsstund blir starten på helgen och genom att njuta av det här ögonblicket sätter du stämningen för den kommande helgen.

Vi önskar dig en härlig helg!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>