Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Rätta tiden för vila och avslappning är när man inte har tid med det. Många kulturer har traditionellt haft en vilodag i veckan. Men vem kan ägna en hel dag åt att vila nuförtiden?

Även om vi inte kan ta en hel vilodag behöver vi tid för återhämtning. Vi behöver pausa våra hektiska liv en liten stund för att låta både kropp och själ återhämta sig. Dagens utmaning är att hitta dessa stunder för återhämtning. För att klara av en stressig livsstil i det långa loppet bör vi hitta åtminstone en liten stund varje dag när vi kan sluta ögonen, slappna av, och bara fokusera på vår andning.

Du kan hitta en stund på hållplatsen, i väntan på att bussen ska komma. Du kan hitta en stund i tvättstugan, innan du hänger upp den rena tvätten. Du kan gå en kort promenad på din lunchrast och sätta dig på en parkbänk och njuta av fågelsången. Kom ihåg att stänga av din mobiltelefon. Låt inte telefonsamtal, sms eller uppdateringar i sociala media stjäla din uppmärksamhet vid de tillfällen när du faktiskt har möjlighet att sakta ner och låta dina tankar snurra fritt.

Var hittar du dina lugna stunder? Berätta gärna för oss!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>