Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Ja, då var det dags att ge er en rapport. Mitt nya träningsfyllda liv, har inte gått på helt raka spår kan man säga. Men, jag ger inte upp utan fortsätter med min vardagsmotion som promenader och joggingturer, blandat med andra träningsformer när jag får in det i mitt schema. Jag är fortsatt duktig avseende att äta nyttigt och jag har också gått med i en “power walking grupp” i området där jag bor.

shutterstock_141950908_cutDenna power walking grupp är något som jag gärna vill dela med mig av till er, för det är ett så enkelt och roligt koncept som ger många nya kontakter och bekantskaper, samtidigt som man får motion.  En väninna till mig som alltid tränat mycket insåg i början av april att hon sällan hade tid att både träna och hinna umgås med sina väninnor. Hon skapade därför en Facebook grupp “Power walkers” där vi första gången var 3 personer som möttes och tog en power walk. Det var så kul att ses och vi märkte knappt att vi var ute och fick motion. Det bästa är att det inte finns något tvång med gruppen; den som känner för det går med och man tillåter medlemmar att bjuda in nya personer i gruppen.  Senaste gången vi sågs var vi 12 personer som gick. Jag har träffat jättetrevliga människor i mitt närområde som jag aldrig hade lärt känna annars. SÅ trevligt!

Tänk vad du skulle åstadkomma avseende nya kontakter i ditt område om du gjorde något liknande! Använd din fantasi, ta initiativ och du kommer få många, många nya kontakter till din verksamhet.

Catharina

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>