Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Oavsett om du gör dem på gymmet eller i vardagen, så kommer tunga lyft stärka dina muskler Att sitta bekvämt i soffan gör dig inte starkare. Det vet vi alla. Varje gång du lyfter, eller bär något tungt, tvingar du dina muskler att jobba och det resulterar i att de blir starkare. Du utmanar dina muskler – de svarar genom att bli starkare.

Samma mönster gäller för din inre styrka. Om du vill bli starkare som person måste du utmana dig själv, sätta dig i situationer där du inte känner dig bekväm. För att träna dina mentala muskler måste du kliva upp ur den där bekväma soffan och kasta dig ut. Om du aldrig utsätter dig för situationer där du riskerar att misslyckas, kommer du aldrig nå framgång.shutterstock_296059811_cut

Om du fortsätter att lyfta samma vikter på gymmet vecka efter vecka kommer dina resultat att minska över tid. Och precis som den fysiska träningen måste bli tuffare allteftersom du blir starkare, måste även dina mentala utmaningar förändras allteftersom du blir starkare. Sök aktivt efter nya sätt att utmana dig själv. Sätt dig i situationer som du inte har upplevt tidigare och där du inte känner dig bekväm.

Genom att utmana dig själv, och genom att misslyckas då och då, tränar du dina mentala muskler, du blir starkare som person, och för varje ny utmaning kommer du ett steg närmare framgång!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>