Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Vi älskar att spendera så mycket tid som möjligt utomhus den här tiden på året. En rolig picknick är ett bra tips inför helgen. Välj din favoritplats i en trevlig park, i skogen, eller på stranden och be vänner och familj att möta dig där. Låt alla ta med sin bästa picknickmat och njut av ett härligt knytkalas tillsammans. Varför inte göra ett jättegott iste med NeoLifeTea och färsk citron? Energigivande och uppfriskande en varm dag!

Tips! –> NeoLifeBars och frukt, delade i lagom stora bitar, blir en perfekt efterrätt som avslutning på picknicken.

Här är ett recept på härliga, mättande morotsmuffins; perfekt för helgens picknick. Njut av dem tillsammans med ett glas Aloe Vera Plus eller NeoLifeTea.

Ingredienser
1 morot
150 g fetaost
3 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
1 tesked salt
1 tesked bakpulver
2 ägg
½ dl rapsolja
1 ½ dl yoghurt
½ dl solrosfrön

Värm ugnen till 200 grader. Skala och riv moroten. Dela osten i små bitar. Blanda mjöl, salt och bakpulver i en skål. Tillsätt morot, ägg, olja och yoghurt. Blanda snabbt samman alla ingredienser. Fördela degen i muffinsformar, tryck i ostbitarna i muffinsen och strö över solrosfrön. Grädda i ugnen i 20 minuter.

Dessa muffins är inte bara perfekt picknickmat, de är också väldigt bra att ha i frysen och plocka fram när du behöver ett snabbt mellanmål.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>