Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Vårt kommande Northern European Convention har gjort mig så mycket mer fokuserad på min NeoLife-verksamhet, och det ger resultat. Ni har säkert hört uttrycket; det vi fokuserar på i livet växer! Jag är mer aktiv och ringer fler samtal än jag gjorde tidigare, men jag får även ta emot fler samtal.

Jag får telefonsamtal från gamla kunder som nu vill registrera sig och börja jobba. Jag får samtal fån vänner som vill registrera sig så att de kan handla mer och till bättre pris. Vänner, som tidigare inte visat något intresse, hör nu av sig och vill köpa produkter. Vissa kommer till mig för att köpa NeoLifeBars att ha i fikarummet på jobbet.Ingela

Ni vet det som händer när man till exempel köper en vit bil och plötsligt ser vita bilar överallt. Det händer mig just nu. Jag ser möjligheter för NeoLife överallt! Jag är mycket mer fokuserad oh pratar med fler personer, vilket ger ringar på vattnet som leder till mer inkommande samtal och produktbeställningar.

Jag vill dela något fantastiskt mer er. En person i mitt team bestämde sig för att bli Director; hon har just börjat jobba, skriva listor med namn, ringa samtal och boka möten. Jag blev så glad och inspirerad när hon ringde mig för att berätta att hon ringt 6 samtal den morgonen; 4 svarade och de var inte alls elaka – de var ju trevliga! Alla 4 tackade ja till att träffas och en av dem bokade direkt in ett home party. Samtal som detta är så härliga! En person i mitt team vågade lämna sin bekvämlighetszon och utmana sig själv, vågade göra något som skrämde henne. När hon ringde mig, helt överlycklig, för att berätta om sin framgång, påmindes jag om att jag har världens bästa jobb!

Ingela Janlert Sapphire Director

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>