Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

3 Ruby Director Asta Laukaitiene

Hotel viewKära vänner,

Jag skriver till er från soliga Grekland, sittande på fantastiskt vackra Peloponnese beach. I mitt sinne och i mitt hjärta kan jag fortfarande känna det antika Aten, den gamla världens centrum Delfi, Meteoras häpnadsväckande kloster i de höga bergen, och vårt ständigt lika glada, nyfikna och positiva Litauiska World Team. Vi behöver inte resa tillsammans, men vi VILL resa tillsammans!!!Delfi

När jag först hörde om NeoLife var det möjligheten att resa som inspirerade mig mest. Det var svårt att tro att framgångsrika återförsäljare har möjlighet att delta i konferenser på fantastiskt vackra platser i världen! Jag tänkte att även om jag inte skulle tjäna någonting på den här verksamheten så är det värt att jobba hårt – om jag får möjlighet att resa med NeoLife.
Det var så annorlunda jämfört med det liv vi levde vid den tiden: arbete, stress, kort semester och en stor ansvarsbörda…

Allt detta har förändrats under våra 8 år med NeoLife! När jag kliver in på skönhetssalongen frågar flickorna direkt ”vart ska du resa nästa gång?” Tallinn, Riga, Ljubljana, Rom, Barcelona, Helsingfors, Budapest, Palma de Mallorca, och vackra Venedig – på våra resor med NeoLife-familjen har vi fått se dessa städer ur ett helt annat perspektiv.taverna

Nu har vi njutit av en 3 dagar lång World Team Conference i Aten. Det är svårt att beskriva kraften i den samlade gruppen när vi träffar våra vänner och kollegor från hela Europa. Vi upplevde så mycket glädje på stranden när vi spelade volleyboll (det litauiska laget kom förresten på första plats i volleybollturneringen!). Vi gjorde även en härlig utflykt till Aten, njöt av grekisk mat och musik i hjärtat av Atens äldsta delar, och njöt av en oförglömlig middag tillsammans vid den vackra havskusten. En tanke som många talare nämnde kommer jag ta med mig hem – ordet MOD: mod att våga leva det liv du har drömt om, och bli en inspirationskälla för andra.

Group photoVänliga hälsningar från Peroulia,

Asta

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>