Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

 

Professionella idrottare ägnar timmar åt att föreställa sig hur de kliver upp på prispallen efter en perfekt genomförd tävling. Att skapa en vision av hur de lyckas är ett viktigt verktyg i deras förberedelser för tävlingar.

Du kan bli starkare och mer säker på dig själv med hjälp av samma metod, genom att skapa en vision av vem du vill vara och vad du hoppas på att uppnå. Föreställ dig helt enkelt den person som du vill att andra ska se när de tittar på dig. Se dig själv som en stark, framgångsrik person som har uppnått sina mål. Tro på den personen.

Låt oss återvända till liknelsen med den professionelle idrottaren. Tränaren observerar sin adept och ser deras fulla potential; vad de skulle kunna uppnå om de jobbar tillräckligt hårt. Tränaren förmedlar sin vision av vad idrottaren kan bli, och visar att han/hon tror på dem. Du kan göra samma sak för dina vänner. Lyft vänner, kollegor och andra personer i din omgivning genom att se deras fulla potential och visa dem vad du ser i dem.

Genom att förmedla din vision av deras fulla potential till någon annan hjälper du dem att bli starkare, mer självsäkra, och framgångsrika. Du kan faktiskt få någon att börja se sig själv med nya ögon och tro på den potential de har inom sig. Lyft dina vänner ännu högre genom att dela din vision av dem med andra och göra det tydligt att du tror på dem.

Ha visionen tydligt i ditt sinne och tro på den i alla situationer. Låt aldrig tvivel begränsa dig själv eller andra. Ju mer du tror på din vision, desto tidigare blir den verklighet.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>