Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

44En stor grupp entusiaster gav sig ut på en cykeltur från Mažeikiai till Šventoji. 50 personer startade i Mažeikiai, och fler anslöt sig till dem i Skuodas och Kretinga. Det är en välkänd sanning att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder. Det är även viktigt att ha rätt inställning. Cykelentusiasterna startade sin tur i Mažeikiai den 10 juni och cyklade 120 kilometer på två dagar. Mer än 60 cyklister tog sig i mål.

Syftet med denna cykeltur var att stötta byggandet av en cykelväg från Mažeikiai till kusten. Det var trevligt att se sen yngsta deltagaren – Augustė Šilinskyte (10 år) som cyklade hela sträckan med stolthet, och även den äldsta deltagaren – Valdemaras Padskočius (72 år). Alla var glada att se Vytautas Valantinas som körde 50 kilometer i sin scooter-cykel.2

Cykelturen sponsrades av Mažeikiais turistförening, Skuodas idrottscenter och Kretingas cykelklubb. Vår NeoLife återförsäljare Gintarė Liaučiuvienė deltog också i evenemanget och delade med sig av information om bra näring och livsstil.

Den här typen av projekt eller offentliga evenemang kan vara mycket användbara för att introducera människor för NeoLife verksamhet och produkter. De som deltar i sådana evenemang är sannolikt intresserade av en hälsosam livsstil och har en positiv inställning, vilket gör det lätt att prata med dem och dela produkterna. NeoLife fick mycket speciell uppmärksamhet från deltagare, sponsorer, Litauiska cykelförbundet och kommunrepresentanter under cykelturen. Den sista dagen fick alla deltagare möjlighet att provsmaka och njuta av NeoLife bars, te och shake. De fick information om produkterna och deras unika egenskaper. Det var roligt att lyssna på hur alla skanderade NeoLife.

18Tredagarsturen var en fantastisk upplevelse. Vädret var inte bra och vi behövde mycket energi för att cykla i regn och stark vind. Vi sov i tält när temperaturen var under 10 grader ute, men vi fick chansen att återigen bekräfta att NeoLife produkter är det bästa någon kan göra för sitt välmående. Vi åt och drack NeoLifeTea, NeoLifeShake och NeoLifeBar under turen och det laddade oss med energi. Vi kände oss inte hungriga och med hjälp av NeoLife produkter cyklade vi med lätthet de 120 kilometrarna.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>