Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Att leda genom exempel handlar om att vara sitt bästa jag i alla situationer. Ingen är perfekt, men när du anstränger dig för att vara ditt bästa jag kommer personer i din omgivning se din ambition och följa ditt exempel. Med dig som förebild kommer andra också anstränga sig för att vara sitt bästa jag.

Du kan inte förvänta dig att någon annan ska göra något som du själv inte gör. Vi vet alla att handlingar väger tyngre än ord. Så, istället för att tala om för andra vad de ska göra, eller hur de ska bete sig, föreslår vi att du leder dem genom dina handlingar. Behandla vänner och främlingar på samma sätt som du vill att de behandlar dig. Jobba så hårt som du förväntar dig att andra ska jobba, och var så generös och förlåtande som du vill att andra ska vara.

Det är dina handlingar som människor omkring dig lägger märke till, men allting startar i dina tankar. För att vara ditt bästa jag i dina handlingar måste du först ha rätt inställning i tanken. Öva på att tänka positivt, tro på dig själv, och lita på personer omkring dig. Tänk på den person du vill vara, den person du vill att andra ska se när de tittar på dig, och bli den personen i ditt sinne, och i dina handlingar.

Var ditt bästa jag och led andra med dina handlingar!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>