Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Emerald Director Maija Grace från Finland kan mer om träning än de flesta. Idag skriver hon om hur hon kombinerar sitt arbete med träning och näring med sin NeoLife-verksamhet.MG_Extr5 (2)

Jag arbetade som tränings-instruktör i 12 år och under de senaste åren har jag varit verksam som personlig tränare. Jag jobbar fortfarande med välmående, men idag inom ett lite annat område. Jag undervisar om näring och hur man kan optimera sitt välmående genom kost och rätt kosttillskott, anpassade till individens personliga behov (Ihana Elämä Terveysanalyysi). I den här branschen är det oerhört viktigt att känna 100% tillit till de produkter och det varumärke jag rekommenderar mina kunder och deras familjer.

Träning är självklart fortfarande en stor del i mitt liv. Jag simmar, springer och tränar pilates för att hålla energin uppe. Det är så viktigt att ha en bra balans mellan hälsosam näring, träning och vila.

När jag ledde träningsklasser hände det ofta att deltagarna frågade mig vilka produkter jag använder. Många av dessa kunder använder fortfarande de NeoLife produkter jag rekommenderade dem. En av favoritprodukterna var, och är fortfarande, Kal-Mag plus D. NeoLife shake var populär hos de kunder som behövde lägga till mer protein till sin kost. Ibland tog jag med mig produkter och broschyrer till olika träningsevenemang för att låta folk lära känna varumärket NeoLife och ställa frågor till mig. Att arbeta med människor som är intresserade av att må bra är ett underbart sätt att marknadsföra NeoLife produkter.

Det kommer mer från Maija på bloggen längre fram i veckan. Låt henne inspirera dig till en hälsosammare livsstil!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>