Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Idag har vi bett Emerald Director Maija Grace ge oss några tips för en hälsosam livsstil.

MG_31Jag använder många av NeoLifes produkter för att hålla min kropp och mitt sinne i bästa möjliga skick. Att vara egenföretagare innebär att man jobbar långa dagar och även behöver ha ork att träna i slutet (eller början!) av dagen. Mina favoritprodukter är Kal-Mag plus D, Salmon Oil Plus, Wheat Germ Oil, Carotenoid Complex och Acidophilus Plus. Dessa och många andra NeoLife produkter är del i min familjs dagliga näring.

Mina råd till någon som vill börja en hälsosammare livsstil och komma i form är att försöka hitta en träningsform som känns rätt för din kropp och dina behov, att börja försiktigt, och att alltid lyssna på de signaler kroppen ger dig. Nuförtiden finns det så många duktiga tränare som kan hjälpa till med detta. Det viktiga är att träningen får dig att känna dig glad, och ger dig energi.

Näring är jätteviktigt när man vill leva hälsosamt, för ingen mängd träning kan kompensera dålig kost. För att kunna träna effektivt behöver kroppen rätt mängd vitaminer, mineraler, fettsyror och proteiner.

NeoLife produkter gör det mycket lättare att gå ner i vikt, träna, och komma i form i allmänhet. När kroppen får den näring den behöver är energin på topp och träningen blir kul!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>