Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Idag presenterar vår erfarne Director of Product Management, Roberto Liberio, tre enkla steg till vitalitet.

Att hoppa över frukost eller lunch kan leda till att du överäter och faktiskt konsumerar fler kalorier än vad du hade gjort om du ätit något tidigare. Ta dig tid att njuta av hur din måltid smakar. Ta det lugnt och försök att vara den som äter upp sist vid varje måltid. Ta små tuggor, och tugga långsamt. Det tar oftast ungefär 20 minuter innan din hjärna får meddelandet från din mage om att du är mätt. Genom att äta långsamt minskar du risken att du kastar dig över dessertbordet.

Så, försök att inte hoppa över några måltider, inklusive mellanmål på förmiddagen och eftermiddagen. Om du inte har tid att förbereda en nyttig måltid har NeoLife den bästa lösningen för dig: NeoLifeShake, den optimala måltidsersättningen. Shaken är formulerad för att hjälpa dig att känna dig mätt och möta dagens utmaningar med bibehållen energi.

Du är bara några få steg från att tanka din kropp med energi och näringsämnen:Shake_3x_berries-NE_fixed_low

1 – välj en av de tre smakerna: choklad, bär, eller vanilj.

2 – tillsätt säsongens frukt, välj den du tycker bäst om.

3 – mixa allt tillsammans och drick!

Följ dessa 3 viktiga steg för att njuta av en dag fylld av vitalitet!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>