Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Baltikums största utomhusarrangemang för ridsport med show-hoppning och dressyr, Cavalor Baltic Summer Cup 2016 ägde rum i Ruila i närheten av Tallinn. Tävlingsprogrammet innehöll både nationella- och världscuptävlingar, och hela evenemanget samlade ungefär 200 ryttare och mer än 200 hästar. Baltic Summer Cup 2016 är en internationell tävling som erbjuder något på alla tävlingsnivåer. Att organisera sådana evenemang kräver många glada och aktiva personer som älskar hästar och ridsport. De flesta av dessa personer ställer upp frivilligt. Deras bidrag till evenemanget är generöst och osjälviskt. Därför var vi extremt glada och tacksamma till NeoLife som ställde upp och stöttade evenemanget.

Volontärerna blev glatt överraskade och uppriktigt glada förprodukterna de fick. NeoLifeBar, NeoLifeTea och Shake gav dem extra styrka och energi för att organisera de fyra tävlingsdagarna. Många fick höra talas om NeoLife för första gången och vi berättade gärna för dem om var de kan hitta mer information om produkterna och karriärmöjligheten.

Estländska mästerskapen i dressyr ägeCavalorr rum den 25-28 augusti och vi planerar att stötta dem på samma sätt, främst genom volontärer, totalt 50 personer.

Stort tack till NeoLife!

Katre-Liis Treufeldt

NeoLife Director

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>