Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Hösten är på intågande och naturen kommer snart visa upp sina allra vackraste eldiga färger. Varför inte få fart på din inre glöd och sprida färg och energi även i ditt liv?

När du känner dig trött eller frustrerad, när livet helt enkelt inte är som du vill att det ska vara, blir rådet ofta att sakta ner och slappna av, hitta din inre ro… Men tänk om det du behöver är raka motsatsen? Kanske är det dags att föra in mer aktivitet i ditt liv, inte mindre. Genom att spendera mer tid på sådant som du känner passionerat för, saker som du verkligen brinner för, får du mer energi och blir en gladare person.

shutterstock_158271134Utmana dig själv med en höst fylld av passion. Lämna din bekvämlighetszon och kasta dig ut i någonting som väcker din glöd. När du verkligen utmanar dig själv, och jobbar hårdare än du trodde att du kunde, när du gör sådant som du aldrig trodde att du skulle våga – det är då belöningen blir som störst!

Vi är inte skapade för ett liv i bekvämlighet. Det är dags att inse att din största fiende i jakten på ett hälsosammare och lyckligare liv inte är stress eller ”för mycket jobb”. Din största fiende är bekvämlighet. Ett bekvämt liv har inga utmaningar och ger inte heller några belöningar. Ett passionerat liv är fyllt av utmaningar, äventyr, och massor av hårt arbete. Ett passionerat liv är ett givande liv.

Hur väljer du mellan bekvämlighet och passion? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>