Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Idag avslutar NeoLife Atlet Allar Raja sin berättelse från de olympiska spelen i Rio.

Jag njöt verkligen av resan till Rio där jag fick uppleva fantastisk natur, vackra vyer, den speciella upplevelsen av havet, och många vänliga människor. Jag gjorde även lite av en investering i Rio när någon i början av min vistelse passade på att stjäla min plånbok. Men jag är inte ledsen för det; jag antar att jag bara fick uppleva en del av den lokala kulturen. Vi hade även möjlighet att besöka kristusstatyn på toppen av berget och det upplevde jag som mycket intressant.

En viktig del av min mentala träning inför OS var att förbereda mig för loppets sista 800 meter. Jag visste att det skulle bli mitt livs tuffaste 800 meter och det var viktigt att vara redo för det. Smärtan är dock bara tillfällig, äran varar för alltid!

Jag har drömt om en olympisk medalj ända sedan jag inledde min karriär, men det har känts som ett snudd på ouppnåeligt mål. Jag har alltid sagt att jag är beredd att byta alla mina medaljer mot en enda olympisk medalj. Så viktigt är det för mig, och för det estniska folket. Nu är jag stolt ägare till en olympisk bronsmedalj och bara tanken på det gör mig tårögd.

En annan personlig höjdpunkt för mig under olympiaden var när min lilla baby föddes. Nu fokuserar jag i första hand på att vara en bra pappa och make, för utan min familj kan jag inte uppnå några stora mål. Jag kommer även fokusera på att till fullo återhämta mig från den här säsongen och förbereda mig för nästa.

Vi önskar Allar stort lycka till och vi ser fram emot att följa hans framtida prestationer!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>