Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Vi älskar att höra om personer som verkligen har förändrat sitt liv med NeoLife produkter! Därför bad vi Emerald Director Pirkko Baas att berätta om hur hennes familj lyckats vända sina dåliga vanor till ett liv fyllt med energi och vitalitet.

– Att använda NeoLife produkter är en hjärtefråga i vår familj! Tidigare åt vi för många kalorier och för stora portioner, men med NeoLife har vi lärt oss att göra rätt val och följa en hälsosam kostplan. NeoLife program för viktkontroll har lärt oss att äta rätt!baas

– Vi har gått från att äta mycket rött kött till en kost med mer fokus på fisk, färre kolhydrater och mer lätt protein. Vi äter också mycket härliga frukter, bär, grönsaker och rotfrukter som vi odlar själva. Vi får igång ämnesomsättningen på morgonen och tankar våra kroppar med regelbundna måltider under dagen för att främja fettförbränning och mättnad. Tack vare NeoLife har vi nu energi som räcker hela dagen.

NeoLife produkter har hjälpt Pirkko och hennes make Aimo att bli av med gamla vanor och börja göra bättre val. Deras nya hälsosamma livsstil har fått dem att må bättre och gett dem energi och inspiration att dela sina erfarenheter med andra.

– Vi mår båda så mycket bättre, och känner oss starkare sedan vi började använda NeoLife produkter. De har gett oss vitalitet, viktkontroll och en underbar ny livsstil! Vi har tagit kontroll över vårt välmående och vi vill dela våra kunskaper om hälsosamma livsstilsval med andra.

baas_productAimo’s gamla vana att äta massor av bröd och kallskuret på kvällarna är nu ett minne blott. NeoLife program för viktkontroll har hjälpt honom att hitta en hälsosam måltidsrytm, och med bra näring och träning 3-4 gånger per vecka har han gått ner totalt 12 kilo. Och det visar sig att det inte bara är Pirkko och Aimo som kan se och känna skillnaden.

– Vi får ofta kommentarer om hur bra vår hy ser ut, och hur energiska och effektiva vi är. Många imponeras av att vi har så många hobbys och njuter av en aktiv livsstil. Häromdagen pratade jag med en NeoLife-vän som träffat någon från min gamla hemby. Den personen hade undrat vad som hänt mig, eftersom jag uppenbarligen blivit både yngre och snyggare, skrattar Pirkko. Det händer bara när man är del i NeoLife!

– Vi älskar produkterna och NeoLife mer än något annat!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>