Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Emerald Directors Marjo och Vaito Niinsalo uppskattar verkligen kraften i teamet. De har byggt upp sitt NeoLife-team i över ett decennium och de upplever att det ger dem enormt mycket energi och ny kraft att träffa sitt team för att ha roligt och utvecklas tillsammans.

– Varje sommar bjuder vi in hela teamet till vår gård och spenderar en dag tillsammans där. Den dagen innehåller alltid ett energifyllt möte, och vi avnjuter en trevlig måltid tillsammans. Alla som deltar bidrar med något till måltiden, i enlighet med vår laganda. Vi har till exempel fått njuta av en fantastisk fisksoppa, serverad med bröd från varje region i Finland, och druckit kaffe med en speciell blåbärskaka som vi kallar ”rättänä”.

Det är tydligt att det här är ett team som har roligt tillsammans, men de har även lyckats hitta en bra balans mellan jobb och nöje. Deras sommarsammankomst handlar inte bara om god mat och trevligt sällskap, det handlar även om att lära sig och öva upp de kunskaper man behöver i vardagen som NeoLife-återförsäljare.

– Innan vi träffas har några i teamet förberett individuella sessioner där de delar med sig av sina tankar och kunskaper inom ett specifikt område. Vi övar oss även i att presentera produkterna och verksamheten för varandra. Vi avslutar alltid evenemanget med en verksamhetspresentation dit alla får bjuda in sina gäster och presentera dem för NeoLife-möjligheten. För oss är den här dagen också en möjlighet att få höra hur det går för var och en i teamet, planera kommande aktiviteter och sätta mål för nästa säsong.

Marjo och Vaito har hittat ett fantastiskt sätt att kombinera viktiga aktiviteter för verksamheten med trevliga aktiviteter som stärker lagandan. Det är viktigt att ta väl hand om sitt team, och det verkar onekligen som att Niinsalo’s team blir väl omhändertagna!

– Vår sommardag tillsammans innehåller alltid någon form av kultur; vi ägnar oss åt musik, sång, poesi eller besöker någon historisk plats. Efter evenemanget värmer vi upp bastun vid sjön och dyker ner i de svalkande vågorna, mot nya mål.

– Baserat på den feedback vi fått vet vi att återförsäljarna tycker att dessa möten är viktiga, uppmuntrande, inspirerande, och att de får dem att känna sig delaktiga i teamet. Teamet är kraftfullt! De vänskapsband som knyts och de gemensamma aktiviteter vi gör ger oss uppmuntran och ny entusiasm för vår NeoLife-verksamhet.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>