Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

För mycket småätande hade gjort att NeoLife-återförsäljare Natalie Duncan inte längre kunde komma i sina favoritklänningar och hennes självförtroende var i botten. Natalie visste att NeoLife kunde göra skillnad och bestämde att det var dags för förändring. Nu har hon gått ner i vikt, återfått självförtroendet, och nyligen skred hon till altaret strålande av lycka! Här är Natalies berättelse.

“Jag har använt NeoLife produkter ända sedan jag föddes, och för ungefär 8 år sedan gick jag ner ganska mycket i vikt (21 kg) med programmet för viktkontroll. Jag fortsatte med en ganska hälsosam och aktiv livsstil efter det, men de senaste åren började jag slarva och falla för frestelsen att ta en chokladbit eller något annat gott när eftermiddagströttheten kom över mig. När jag insåg att mina favoritkläder inte längre passade mig fick mitt självförtroende en ordentlig törn; det var dags att göra något åt det.”

Handlingsplanen
*I augusti 2015 bestämde jag mig för att komma i form igen och jag satte som mål att gå ner 15 kilo på ett år. Jag visste ju hur bra NeoLife produkter är, så jag började följa programmet för viktkontroll igen. Utöver NeoLife shakes och bars såg jag till att äta mycket färsk frukt och grönsaker, bra kolhydrater, lätt protein, dricka mycket vatten och träna regelbundet. Det gick så lätt att följa programmet och inom 8 månader hade jag redan nått mitt mål att gå ner 15 kilo; jag mådde toppen!

“…inom 8 månader hade jag redan nått
mitt mål att gå ner 15 kilo;
jag mådde toppen!”

 

 

Sedan dess har jag gått ner ytterligare 4 kilo – totalt 19 kilo – och gått ner två klädstorlekar. Nu kan jag ha alla mina vackra klänningar igen och jag ser fram emot att kunna bära baddräkt med själförtroende, för första gången på 3 år, när vi firar jul i Sydafrika. Sedan jag nådde min målvikt har jag haft mycket mer energi, motivation, och beslutsamhet att bibehålla en hälsosam livsstil.”

Nyckeln till framgång
Nyckeln till Natalies framgång ligger i en kombination av träning och bra näring. Med hjälp av NeoLife program för viktkontroll har hon hittat sitt sätt att leva hälsosamt, en livsstil som passar henne och som hon kan följa på lång sikt.

“Jag följer fortfarande programmet, med målet att tappa ytterligare några kilo och få tydligare muskler. Jag går regelbundet på spinning, kettlebell- och cirkelträning, vilket har varit till stor hjälp i min viktnedgång. Jag har även börjat springa och har gått från att bara kunna springa fem minuter till att klara 30 minuter. Det har gjort det möjligt för mig att delta i ett par motionslopp på 5 kilometer och ett hinderlopp på 10 kilometer, vilket jag tidigare aldrig hade trott att jag skulle kunna klara.

NeoLife shakes har stöttat min musklers återhämtning på ett fantastiskt sätt, och hjälpt mig att hantera hungerskänslan direkt efter ett träningspass. Med tillägget av NeoLife bars upplevde jag att det blev mycket lättare att följa programmet. Det är så bra att kunna unna sig ett sött men nyttigt mellanmål; det hjälper definitivt att hålla sötsuget borta! Jag tar även en portionsförpackning Pro Vitality varje dag för att få i mig de näringsämnen jag behöver för daglig vitalitet.”

Motivationen
I mars 2016 friade Natalies pojkvän, vilket gav henne ännu mer motivation att hålla sig till programmet för viktkontroll. Att planera ett bröllop kräver mycket energi!
 “Att undervisa på heltid och samtidigt planera för bröllopet innebar att jag var igång hela dagarna; jag är så tacksam över min ökade energi och enkelheten i att följa programmet för viktkontroll under den här hektiska perioden i mitt liv. I slutet av oktober gifte jag mig med min fantastiske make och vi hade en helt underbar dag.

Det var en sann lycka att kunna bära min brudklänning med stolthet. Min viktresa har redan inspirerat vänner och familj omkring mig, och flera av mina vänner har frågat hur jag lyckades gå ner i vikt. Det är fantastiskt att kunna dela min berättelse, och förhoppningsvis kommer det hjälpa mig att utveckla min verksamhet. Tack NeoLife!”

Natalies tips för att nå framgång med
NeoLife program för viktkontroll

Drick mycket vatten
 Träna regelbundet (både kondition- och styrketräning)
 Unna dig att njuta av något gott då och då
 Gör det tillsammans med en vän; det hjälper verkligen att ha någon
att står till svars för och någon som uppmuntrar dig
 Ha alltid en NeoLifeBar i din väska; du vet aldrig när du behöver den!
 När du behöver något uppiggande; drick NeoLifeTea

ProVitality+ kod 942, NeoLifeShake kod 915 Creamy Vanilla, kod 916 Rich Chocolate, kod 917 Berries n’ Cream – 15 packets in a box

 För alla entreprenörer där ute som har en passion för att sprida välmående och glädje… NeoLife omdefinierar hur startups ser ut i världen. Man skulle kunna säga att vi är som en IT- startup, fast med näring. Det kostar knappt någonting att starta sin verksamhet eftersom vi tillhandahåller den infrastruktur som alla framgångsrika företag behöver, samt användbara produkter och en marknadsplan. I stället för att behöva spara ihop eller låna hundratusentals euro för att komma igång, gör vi entreprenörskap tillgängligt för alla. Du kan driva din egen NeoLife-verksamhet och den kan överlämnas som en inkomstbringande tillgång till kommande generationer. För mer information besök NeoLife.com eller ring +46 (0)31- 706 74 00

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>