Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Samina Khalid, Sapphire Director, UK

“Jag låter alltid andra veta att jag är en del av att skapa ett globalt arv som har åtagit sig uppgiften att omvandla och förbättra liv genom hälsa och välbefinnande! Det får människor att undra och fråga hur de kan hjälpa till eller bli involverade!
Folk vill hjälpa andra och när de inser att de kan tjäna pengar samtidigt, blir det bara en bonus. Det är härligt att se att de kan belönas ekonomiskt. Många letar efter sätt att hjälpa till globalt! Vi har verkligen den möjligheten!
Jag är verkligen tacksam för den här möjligheten och jag insåg inte för 9 år sedan att den skulle hjälpa mig genom mina svåra tider! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan NeoLife!
Tuffa tider varar inte för evigt, men tuffa människor gör det!

Jag är så förväntansfull inför framtiden, eftersom det inte finns någon bättre tid än nu! Världen är redo och det är jag också! Jag tror verkligen att NeoLife-möjligheten är ett fantastiskt verktyg för att nå dit du vill!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>