Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Vad gör man när man väl nått den prestigefyllda nivån
1 Diamond Director?

Om du frågar President’s Team-medlemmarna Louis & La-Verne Smith, är svaret; “Ta ditt team till Afrika.” Och precis så gjorde de! Vi fick nyligen chansen att prata med Louis om deras oförglömliga 3-veckors äventyr i Sydafrika tillsammans med
20 stycken medlemmar ur deras Eagle Team.

NL: Vad var motivationen bakom ert beslut att ta ert Eagle Team till Sydafrika?
Louis: Min underbara hustru La-Verne och jag såg det som ett sätt att utmana vårt team samt som en fantastisk möjlighet att utveckla teamkänslan. Eftersom vi har en internationell verksamhet, kunde några av våra återförsäljare från Storbritannien och Afrika också följa med oss. Så det var personer från tre länder som åkte tillsammans – det var helt fantastiskt!

NL: Vad fick er att välja just Sydafrika som destination?
Louis: Vi kommer ursprungligen därifrån och under de senaste sex åren har vårt team frågat oss mycket om Afrika och hur det är där. Vi ville därför att de skulle få uppleva det på egen hand; så jag bestämde mig för att göra detta till ett incentive till alla i vårt team. De som höll sig kvalificerade under en tidsperiod jag gav dem, skulle få en resa till Sydafrika! Vi gav dem dessutom en 2 månaders undantagsperiod ifall de inte skulle hålla kvalifikationen om de skulle behöva det. Vi ville helt enkelt att så många som möjligt från vårt team skulle få chansen att uppleva detta!

NL: Det är ju fantastiskt. Kan du berätta lite om hur de 20 Eagle Team medlemmarna kunde följa med er?
Louis: Ja, NeoLife är en möjlighet för egenföretagande utan stressen och huvudvärken som kommer med ett vanligt arbete. Samtidigt som du är din egen chef och skapar en extrainkomst, får du även något jag kallar “flextid”, där du kan göra lite vad du vill, när du vill.

 

 NL:
Kan du berätta lite om höjdpunkterna under ert äventyr i Sydafrika?
Louis: Vårt team hade länge drömt om att få se elefanter, så La-Verne och jag tog dem till Kruger National Park, ett av Afrikas största viltreservat. Vi kunde till och med se vilda djur direkt från våra rum på resorten! Vi såg bland annat lejon, leoparder, noshörningar, bufflar, örnar och elefanter! Vi reste också till natursköna Wild Coast. Utöver den spektakulära utsikten uppträdde lokalbefolkningen med sång och dans. Sedan åkte vi upp till Indiska Oceanen och St. Lucia där vi såg flodhästar och krokodiler. Senare åkte vi upp genom Swaziland för att besöka viltreservat. Och som du kanske förstår, hade det ju inte varit ett NeoLife team äventyr utan ett besök på NeoLife’s kontor!

NL: Vad ser du mest fram emot i din framtid inom NeoLife?
Louis: Jag tycker det är kul att veta att jag gör en skillnad i människors liv så att de kan styra över sig själva; vad jag menar med detta är att dessa människor kan ha en personlig frihet och behöver inte arbeta för någon annan. Jag kan göra det möjligt för familjer att styra över sig själv, vara ekonomiskt oberoende, inte behöva be om ledigt från jobbet när de vill åka på en familjesemester samt att vara ekonomiskt självständiga! För att inte tala om att förbättra deras fysiska välmående genom produkterna eller deras spirituella hälsa genom gemenskap och kärlek gentemot andra. Jag vill lämna ett arv och veta att jag gav varje familj jag någonsin mött chansen att välja ett hälsosammare liv.

 

För alla entreprenörer där ute som har en passion för att sprida välmående och glädje… NeoLife omdefinierar hur startups ser ut i världen. Man skulle kunna säga att vi är som en IT- startup, fast med näring. Det kostar knappt någonting att starta sin verksamhet eftersom vi tillhandahåller den infrastruktur som alla framgångsrika företag behöver, samt användbara produkter och en marknadsplan. I stället för att behöva spara ihop eller låna hundratusentals euro för att komma igång, gör vi entreprenörskap tillgängligt för alla. Du kan driva din egen NeoLife-verksamhet och den kan överlämnas som en inkomstbringande tillgång till kommande generationer.
För mer information besök NeoLife.com eller ring +46 (0)31- 706 74 00.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>