Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Auli Ikonen, Finland

”Jag har för vana att bära en lätt makeup varje dag. Jag använder underlagskräm och puder tillsammans med annan makeup och jag är helt övertygad om att jag har färre saker att täcka över sedan jag började använda Nutriance Organic”.

“Jag använder Nutriance Organic hudvårdsprodukter för normal till torr hud varje morgon och kväll. Min hud känns väldigt lugn och mjuk. Produkterna har en frisk och naturlig doft. Jag kan verkligen intyga att kvaliteten är extremt hög.

Min absoluta favoritprodukt är Gentle Makeup Remover. Mascara och makeuppennor tags lätt och skonsamt bort med en liten dutt av produkten på en bomullsrondell och jag behöver inte vara rädd för att något skadligt kommer in i mina ögon. Det är viktigt för mig.

Jag har för vana att bära en lätt makeup varje dag. Jag använder underlagskräm och puder tillsammans med annan makeup, och jag är helt övertygad om att jag har färre saker att täcka över sedan jag började använda Nutriance Organic. Huden är jämnare på alla sätt. Jag tror att detta är en mycket effektiv hudvårdsserie för att minska tecken på åldrande. Ren och frisk hud är viktig för alla, män och kvinnor! Jag uppmanar alla att prova produkterna och känna skillnaden på deras hud.”

Köp ditt set av Nutriance Organic och känn skillnaden: www.neolifeshop.com

 

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>