Dela gärna detta inlägg:Share on Facebook
Facebook

Kvinnors entreprenörskap är på uppgång. Många lämnar sitt arbete på företag för att bygga upp en egen verksamhet och hemmamammor ser sig om efter olika sätt att tjäna extra pengar till familjen. Kvinnor utgör idag cirka 75% av alla nätverksmarknadsförare i världen.

Hur balanserar kvinnor sitt entreprenörskap med familjelivet?
Denna framgångsrika mamprenör delar med sig av sin verklighet om hur NeoLife gör det möjligt och hur det har påverkat familjen och deras vardag.

Lhea Wikström, Sverige
Director |Egen företagare, driver flera företag

Hur gör NeoLife det möjligt att lyckas som entreprenör och mamma?
Jag har under många år varit egen företagare och drivit flera företag. När jag blev mamma för ett par år sedan, var jag varken intresserad av att bygga upp någon annans affärsidé eller att ägna hela min tid och energi åt en arbetsgivare. Jag började skapa möjligheter för att få mer tidsmässig frihet och sökte efter ett sätt där jag kunde spendera större delen av dagen på mitt kontor hemma istället för i en bil, pendlandes genom trafikstockningar.

När jag för första gången träffade på NeoLife, insåg jag att jag kunde skapa både mer frihet och en återkommande inkomst genom att göra arbetet en gång och få betalt också i framtiden. Jag insåg även, att utveckla en NeoLife affärsverksamhet med nöjda kunder och teammedlemmar kunde inte bara hjälpa mig och min familj att hitta en bättre balans mellan arbete och fritid, utan också ge mig en möjlighet att hjälpa andra att få ytterligare en inkomstkälla. Ett sätt att få leva utan att tänka på nästa lön och detta genom att helt enkelt använda produkter man behöver varje dag och bli våra egna kunder.

Jag började arbeta med NeoLife och älskar det! Det är ett sätt att leva, att skapa en familjeverksamhet och tillsammans med vänner och bekanta få en stor eller en mindre verksamhet. Helt enkelt genom att rekommendera produkter jag själv redan använder. Och självklart få betalt för att göra det, om och om igen. med en stor portion tillfredsställelse bland personerna jag arbetar med. Förutom det, har jag upptäckt att genom personlig utveckling, ger jag mig en möjlighet att utvecklas som människa. Detta hjälper mig att bli en bättre mamma och förhoppningsvis också förbättras som teamledare, att leda genom eget exempel och motivera andra att investera i sig själva och sin framtid.

Vad skulle du säga till någon som inte anser sig ha tid att arbeta med eller dela med sig av NeoLife?
Om du inte har tid att förändra din framtid, oavsett om det handlar om din hälsa, din ekonomi eller något annat, kommer jag inte spendera någon tid på dig. Om du däremot är öppen för att avvara ett par timmar i ditt upptagna schema, kan det vara värt det. Jag begär inte att du ska satsa fullt ut. Jag ger dig en möjlighet att börja använda produkterna och sedan se om det påverkar din energinivå etc. Efter ett tag känner du kanske en skillnad och är redo att dela med dig av din erfarenhet till andra, eller inte. Du bestämmer själv, men jag tänker utveckla detta till något stort, med eller utan dig, hänger du på?

På vilket sätt har NeoLife påverkat ditt liv positivt?
Jag har börjat inse att jag kan bygga en stor organisation genom att arbeta riktigt hårt nu och få betalt nu OCH i framtiden. I början var jag orolig för att jag inte skulle kunna svara på alla frågor jag fick från kunder och nya teammedlemmar, men sedan fokuserade jag på en produkt, ProVitality+, och kände den positiva effekten produkten hade på min energinivå och så började jag helt enkelt berätta hur jag kände det! För ett tag sedan började jag också använda Nutriance Organic hudvårdsprodukter, istället för bara tvål och vatten. Idag är min hud mycket mjukare och med en helt annan lyster. När jag städar mitt hem och tvättar kläder känns det väldigt bra att använda NeoLifes produkter såsom Super 10, LDC, G1 tvättmedel och Soft sköljmedel, som påverkar miljön minimalt. Förresten, detta är användbar information att ge, för vem vill inte välja att använda det bästa alternativet för miljön!

Jag skulle säga att för mig, har NeoLife gett mig en möjlighet att arbeta med produkter som människor är öppna för, allt handlar om tajming och den bästa tiden är NU!

//

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>